De Antiek Houtkrul

Gesloten (wo 10.00 - 17.00)

Toon openingstijden

antiquairs - De Antiek Houtkrul - kaartoverzicht

De Antiek Houtkrul

Welkom bij Antiek De Houtkrul

Aan de Kennemerstraatweg 110 te Alkmaar is de grootste antiekzaak in de kop van Noord Holland gevestigd. Al meer dan 20 jaar een begrip in Alkmaar en omstreken.

In de stijlvolle winkel vindt u een uniek en gevarieerd assortiment antieke meubelen. Prachtige Hollandse, Engelse, Franse en Duitse meubelen, waaronder kabinetten, linnenkasten, commode┬┤s, bureau┬┤s en eetkamertafel in verschillende modellen en maten. Uitsluitend echt antiek, in verschillende houtsoorten onder andere mahonie, eiken, kersen, noten.

Naast de antieke meubelen worden er ook kroonluchters, kandelaars, Franse vergulde spiegels, Engelse karaffen en antieke landkaarten en prenten verkocht.

In het eigen restauratie-atelier worden de meubelen op ambachtelijke wijze door gediplomeerde en ervaren restauratoren gerestaureerd. Hier restaureren wij ook uw eigen meubelen.

Mocht het meubel dat u zoekt er niet tussen staan in de winkel kunnen wij ten alle tijden een meubel voor u op maat maken. Denk hierbij aan televisiekasten met een lift, boekenkasten, eetkamertafels en zelfs keukens bouwen wij op maat, compleet aangepast aan uw wensen.

Graag verwelkomen wij u persoonlijk bij ons in de winkel en het restauratie-atelier, voor het zoeken naar een betrouwbaar stuk antiek, een restauratie aan een bestaand meubel of een nieuw meubel op maat gemaakt.

Services

  • Restauratie auto-interieurs en scheepsmodellen.
  • Online contact aanvraag formulier
  • Maken van meubels en keukens op maat

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 10.00
maandagGesloten
dinsdag10.00 - 17.00
woensdag10.00 - 17.00
donderdag10.00 - 17.00
vrijdag10.00 - 17.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De antiek-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Antiek Houtkrul
Kennemerstraatweg 110
1815LD Alkmaar

+31 (0)72 5117988

Deel deze pagina

De+Antiek+Houtkrul img