De Vondst AntiekGesloten (za 12.00 - 17.00)

Toon openingstijden

antiquairs - De Vondst Antiek - kaartoverzicht

De Vondst Antiek

ANTIEK MET KARAKTER EN SFEER.
Na 5 jaar een antiekzaak in Utrecht te hebben gerund, zijn wij nu al weer 6 jaar gevestigd in ons monumentale pand in De Steeg.
Wij verkopen artikelen uit de periode tussen 1850 en 1940, waarin Biedermeier, Art Nouveau (Jugendstil) en Art Deco de lifestyle bepaalden. U vindt bij ons oude en antieke kleinmeubels, lampen, sieraden, zilver, aardewerk, porselein, kristal en glaswerk en ander kleingoed.
Naast het antiek is de winkel gespecialiseerd in gebruikte sieraden van zilver en goud, die voor een aantrekkelijke prijs te koop zijn. Denk hierbij aan zilveren ringen (vanaf €12,50) armbanden, broches, hangers, colliers, bedeltjes. De keus hierin is groot.
De Vondst is (o.a.) een cadeauwinkel, met grote kans op interessante vondsten. Alledaagse artikelen zult u bij ons niet aantreffen, zodat u met originele cadeaus thuiskomt.
De winkel is gevestigd in het woonhuis van de eigenaars, even aanbellen is daarom noodzakelijk. Maar daarna wordt u op een ontspannen manier geholpen en kunt u op uw gemak rondkijken of u uitgebreid laten adviseren. Ook als u niet direct iets wilt kopen maar alleen even wilt rondkijken kunt u gerust aanbellen.
WIJ KOPEN OOK MOOIE SPULLEN UIT ERFENISSEN OP. Maak hiervoor een afspraak, dan komen wij bij u kijken.

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 12.00
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdag12.00 - 17.00
vrijdag12.00 - 17.00
zaterdag12.00 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De antiek-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Vondst Antiek
Hoofdstraat 48
6994AJ De Steeg

+31 (0)26 4951194

Deel deze pagina

De+Vondst+Antiek img