Kunst en Antiekhandel A J M de Bruijn

Kunst en Antiekhandel A J M de Bruijn

Bij een bezoek aan Huize Rustoord treft u eindeloze mogelijkheden aan, zowel op privé als zakelijk gebied voor uw gasten, relaties en medewerkers en uzelf. U zult geïnspireerd worden door de kunst en door de prachtige natuurlijke omgeving tot een volledige rust komen. Huize Rustoord is de plek waar bijzondere kunst en de Brabantse gastvrijheid, met culinaire hoogstandjes in het restaurant, elkaar ontmoeten.

In de jaren twintig van de vorige eeuw gebouwd als een vakantieverblijf voor de medewerkers van de levensverzekering “De Utrecht”, heeft Huize Rustoord in het recente verleden een metamorfose ondergaan. Familie de Bruijn heeft met een nauwgezet uitgevoerde restauratie de “Grandeur” uit de vorige eeuw weer een nieuw leven ingeblazen. Sinds 2002 vormt de kunstgalerie een precieze en perfecte harmonie met het hotel-restaurant en dit concept van een drie-eenheid is gericht op het topsegment van de markt.

Ook in de directe omgeving van Huize Rustoord zijn er voldoende m0gelijkheden om te ontspannen (wandelingen, fietstochten, een golfterrein met 18 holes etc).

Wij hopen u spoedig te mogen ontmoeten met uw zakelijke partners, relaties of medewerkers en u de “Grandeur” uit de jaren twintig van de vorige eeuw te laten proeven.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De antiek-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Kunst en Antiekhandel A J M de Bruijn
Lage Mierdseweg 17
5085NC Esbeek

+31 (0)13 5052365

Deel deze pagina

Kunst+en+Antiekhandel+A+J+M+de+Bruijn img