De Ruiter Munthandel En Postzegelhandel

De Ruiter Munthandel En Postzegelhandel

Welkom op de webpagina van De Ruiter Munthandel En Postzegelhandel op antiek-in.nl - de beste antiquairs website van Nederland! 

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor De Ruiter Munthandel En Postzegelhandel

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
ontevreden Misbruik en eigen belang .Klant is blijkbaar niet van belang. mijn ervaring met de Ruiter Goud/Wissel kantoor. Super slecht. Er wordt heel veel van 3 of meer walletjes gesnoept, naar mijn ervaring.kopen 100% verkopen wordt na een maand 50%. Antwoord ;Ik moet ook verdienen! Neem aan dat deze figuur in dienst is en? Huur moet betaald worden. verder jah ik kan er echt niets meer voor geven. Als de zilverprijs 480 euro is en er wordt al berekend 430 dan vraag ik me echt wel af, Hoe Kan een Ruiter zo (iemand laten )vallen!!!!!!
Beantwoorden  • 
Zeeer ontevreden over het omgaan met klanten!!!!! koop ik een gouden tientje voor 165 euro; een maand later wil ik weer verkopen. Grap van de Ruiter !! Helaas ik kan U er niet meer voor geven dan 80 Euro!!!!!!!!!!! Als antwoord ,helemaal te Gek : Ik moet ook verdienen, het pand , en dergelijke, terwijl die jocngen niet weet dat de goudprijs wel hoger stond.. dit was niet mijn eerste ervaring.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De antiek-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Ruiter Munthandel En Postzegelhandel
Industrieweg 13
3286BW Klaaswaal

+31 (0)186 571366

Deel deze pagina

De+Ruiter+Munthandel+En+Postzegelhandel img