Hekkers En v en h Spijker Antiek Restauratie

Hekkers En v en h Spijker Antiek Restauratie

Hekkers & van ’t Spijker is in 1922 opgericht in Deventer en wij zijn gespecialiseerd in het restaureren van antieke meubelen en het maken van meubelen op maat. Sinds 2006 zijn wij gevestigd in Posterenk in het hart van de stedendriehoek Deventer, Zutphen en Apeldoorn. Door deze gunstige ligging en het ruim opgezette en goed ingerichte pand hebben wij ons vakgebied met een derde specialisatie kunnen uitbouwen en dat is het restaureren van kerkinterieurs.

Wat wordt er zoal gerestaureerd bij Hekkers & van ’t Spijker? ‘Vooral 17e en 18e eeuwse meubelen en alles wat nog meer van hout is. Van particulieren, stichtingen, musea, kerken, overheidsinstellingen, Algemene Rekenkamer, liefhebbers van oldtimers (vooral de houten Bugatti en Jaguar interieurs zijn een gewild reparatie object), landgoederen en van iedereen die waarde hecht aan een verweerd of beschadigd stuk antiek,’ verteld Tonnie. ‘Het kan ons niet kapot genoeg zijn. Als we een stuk hebben opgehaald, gaan we eerst met z’n drieën in overleg om te zien hoe we het gaan aanpakken. De potten beenderlijm, of huidenlijm, de belangrijkste ingrediënten voor de restauratie, zijn bij ons niet aan te slepen. Ik kan je wel vertellen dat we het gerestaureerd stuk na maanden, met tranen in de ogen, terug brengen. Je gaat ervan houden, snap je?’

Onderhoudsplan:

Heeft U in de afgelopen jaren Uw meubel in de was gezet? Heeft U in de afgelopen jaren ervoor gekozen Uw meubel bij ons te laten restaureren of staat U wellicht op het punt om die keuze te maken? Er zijn steeds meer mensen die het moeilijk vinden of er de tijd niet voor hebben om de meubels op de juiste manier bij te houden. Diverse klanten hebben ons dan ook benaderd met het verzoek hun meubels door ons te laten onderhouden

Dit is voor ons een reden om U attent te maken op de mogelijkheid gebruik te maken van een onderhoudsplan.

Dit houdt in dat wij op afspraak één keer per jaar Uw meubelen bij U thuis vakkundig in de was zetten en het meubel controleren op mogelijke gebreken. Een meubel blijft net als andere gebruiksvoorwerpen Uw aandacht nodig hebben.

Wilt U gebruik maken van het onderhoudsplan dan wel nadere informatie willen hebben kunt U middels de website via het contactformulier informatie aanvragen en wij nemen dan contact met U op.

Services

  • onderhoudsplan

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De antiek-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Hekkers En v en h Spijker Antiek Restauratie
Molenallee 5
7384AM Wilp

+31 (0)571 262007

Deel deze pagina

Hekkers+En+v+en+h+Spijker+Antiek+Restauratie img