Elmo Dreams en DecoGeopend tot 17.00

antiquairs - Elmo Dreams en Deco - kaartoverzicht

Elmo Dreams en Deco

Welkom op de webpagina van Elmo Dreams en Deco op antiek-in.nl - de beste antiquairs website van Nederland! 

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Openingstijden

Open
Sluit om 17.00
maandag9.00 - 17.00
dinsdag9.00 - 17.00
woensdag9.00 - 17.00
donderdag9.00 - 17.00
vrijdag9.00 - 17.00
zaterdag11.00 - 16.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Profielafbeelding stef
Stef
2 jaar geleden
Hallo, ik heb een aardig stuk gereden om vervolgens de deur dicht te vinden op zaterdag na 10.00 uur…. Ook wordt de telefoon niet opgenomen. Bedankt!
Beantwoorden  • 
hallo stef, excuses, wat jammer..we zijn geopend van 11.00u-16.00u.. op de ELMO website, facebook, marktplaats etc staat 11.00u...ik ken deze site niet, we zullen doorgeven dit te veranderen, mocht je in de buurt zijn, je bent van harte welkom! grt ELMO
Beantwoorden  • 
Alles hangt af van de eerste indruk. Op het moment dat u een ruimte binnenkomt die u welkom heet en een warme klassieke uitstraling heeft, is er al snel een sfeer van herkenning en waarin u zich thuis zult voelen. De juiste materialen en de met zorg uitgekozen meubelen en decoraties zijn hiervoor uiterst belangrijk . Bij Elmo Dreams & Deco bent u hiervoor aan het juiste adres. Interieurbouw en advies kan worden ingevuld met een 3D-tekening.
Beantwoorden  • 
Ook uw tuin wordt niet vergeten; tuinmeubelen, tuinbeelden en tuindecoratie kunnen een onderdeel van het tuinontwerp vormen. U vindt bij ons alles onder 1 dak. Het beste tuinidee vindt u bij Elmo.


Ook voor de ervaren inrichter en decorateur hebben wij een overvloed aan keuzes en mogelijkheden. Wij hebben meer dan 50.000 unieke items voor u gevonden. Maar Elmo Dreams & Deco biedt meer: ook uw tuin kunt u aankleden en inrichten met de meest bijzondere decoraties en ideeën. Van banken tot priëlen en van beelden en tuinvazen tot antiek hekwerk, zoals een ijzeren poort. We beschikken over een eigen timmerwerkplaats, meubelspuiterij en zelfs een smid. Neem vooral ruim de tijd, want er valt enorm veel te zien en te bewonderen.
Beantwoorden  • 

Deze opmerking is verwijderd

Adres- en contactgegevens

Elmo Dreams en Deco
Vonderweg 13
5741 TE Beek en Donk

+31 (0)492 465093
info@elmo-dd.nl

KvK

Nummer
17183414

Status
Actief

Deel deze pagina

Elmo+Dreams+en+Deco img