Profiel

4
Elmo Dreams en Deco
Anders / 54 jaar oud
Beek en Donk, Noord-Brabant

directeur
Elmo Dreams en Deco BV

Achtergrond

Alles hangt af van de eerste indruk. Op het moment dat u een ruimte binnenkomt die u welkom heet en een warme klassieke uitstraling heeft, is er al snel een sfeer van herkenning en waarin u zich thuis zult voelen. De juiste materialen en de met zorg uitgekozen meubelen en decoraties zijn hiervoor uiterst belangrijk . Bij Elmo Dreams & Deco bent u hiervoor aan het juiste adres. Interieurbouw en advies kan worden ingevuld met een 3D-tekening.

Ook uw tuin wordt niet vergeten; tuinmeubelen, tuinbeelden en tuindecoratie kunnen een onderdeel van het tuinontwerp vormen. U vindt bij ons alles onder 1 dak. Het beste tuinidee vindt u bij Elmo.


Ook voor de ervaren inrichter en decorateur hebben wij een overvloed aan keuzes en mogelijkheden. Wij hebben meer dan 50.000 unieke items voor u gevonden. Maar Elmo Dreams & Deco biedt meer: ook uw tuin kunt u aankleden en inrichten met de meest bijzondere decoraties en ideeën. Van banken tot priëlen en van beelden en tuinvazen tot antiek hekwerk, zoals een ijzeren poort. We beschikken over een eigen timmerwerkplaats, meubelspuiterij en zelfs een smid. Neem vooral ruim de tijd, want er valt enorm veel te zien en te bewonderen.

Werkervaring

Bedrijf
Functie
Van
Tot
Elmo Dreams en Deco BV, Beek en Donk
directeur
10 August, 2018
-
?, ?
?
10 August, 2018
-

Opleiding(en)

Elmo Dreams en Deco heeft nog geen verdere informatie ingevuld.

Prestige

Huidig niveau
4

Voortgang tot volgend niveau
9 / 50