Van Burgsteden Antiek

Geopend tot 18.00

antiquairs - Van Burgsteden Antiek - kaartoverzicht

Van Burgsteden Antiek

Het restaureren van antieke houten meubelen is gedegen ambachtelijk vakwerk. De restaurateurs van van Burgsteden Antiek verstaan dat vak als geen ander , met een resultaat dat gezien mag worden.

Er staan niet alleen tafels, heel veel tafels, maar twee etages vol prachtige antieke houten meubelen, zoals schitterende vitrine- en hoekkasten, stijlvolle salontafels en chique tilt-top tafeltjes, deze ademen een klassieke sfeer in een eigentijds jasje.

Van Burgsteden Antiek heeft antieke strakke meubelen uit de achttiende en negentiende eeuw. Uit Engeland komen de kabinetten met veel bergruimte, de klepbureau s en de sfeervolle ladekasten. Daarnaast vind je er gepatineerde Franse tweedeurskasten, maar ook Duits antieke meubelen met een robuuste landelijke uitstraling.

Van Burgsteden Antiek is gespecialiseerd in vruchtenhouten tafels welke met kennis en liefde worden gerestaureerd door vakkundig en ambachtelijke meubelrestaurateurs in het eigen atelier. Hierna worden ze op kleur gebracht, en voorzien van een warme satijnzachte afwerking, deze dient tevens als beschermlaag tegen eventuele kringen, waardoor het echte leeftafels worden! En zo is de tafel voor jaren in goede conditie.

Als u thuis nog een meubel heeft staan, waarvan u denkt dat het eigenlijk gerestaureerd zou moeten worden of waarvan de lak beschadigd is, dan staan onze vakkundige meubelrestaurateurs graag voor u klaar!

Een van de sterke punten van ons bedrijf is de ambachtelijke meubelmakerij.

Naar welk meubel u ook op zoek bent, (kast, tafel ,boekenkast of televisiemeubel ) wij kunnen uw bijzondere wensen vertalen naar een meubel zoals u vindt dat het zou moeten zijn!
En we kunnen dat met onze jarenlange ervaring in elke stijl en afwerking voor u realiseren. Onze werkwijze wordt helemaal op u afgestemd met na uw bezoek aan onze showroom, altijd een bezoek bij u thuis!

Uw ideeën en wensen worden uitgewerkt en verwerkt in een vrijblijvende offerte en hierna volgt opnieuw overleg met u. Pas nadat het ontwerp helemaal naar uw wens is, starten wij met de opdracht! Daarna stellen wij het altijd heel erg op prijs, wanneer u als opdrachtgever onze meubelmakerij nog enige malen ´n bezoekje brengt, om met eigen ogen te kunnen zien of alles naar uw wens verloopt!

Openingstijden

Open
Sluit om 18.00
maandagGesloten
dinsdag10.00 - 18.00
woensdag10.00 - 18.00
donderdag10.00 - 18.00
vrijdag10.00 - 18.00
zaterdag10.00 - 18.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De antiek-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van Burgsteden Antiek
Kennemerstraatweg 536
1851NH Heiloo

+31 (0)72 5337756

Deel deze pagina

Van+Burgsteden+Antiek img